torstai 12. marraskuuta 2015

7. luokka Miljan käsityöpussi

Tein kankaita shiborivärjäyksellä, teippipainannalla ja hedelmäpainannalla. Hedelmillä painaminen oli kivointa, koska niistä tuli niin hienoja. Parhaiten onnistui kangas jossa oli appelsiinillä painettuja kuvioita. Värjääminen ja kankaanpainanta oli mukavaa.
                                                                                                                                                


Tein pussukasta meikkipussin. Leikkasin ensin kankaista tilkkuja jotka ompelin yhteen ompelukoneella. Otin vähän valmista kangasta pussukan pohjaan, koska omat kankaani eivät riittäneet. Tilkkujen ompeleminen onnistui mielestäni tosi hyvin.
 Vuorikankaaksikin laitoin valmista violettia kangasta. Ompelin päälykankaat ja vuorikankaat yhteen. Vetoketjun laittaminen oli vähän hankalaa ja ompelin sen ensin vahingossa väärinpäin. Olen itse tyytyväinen lopputulokseen. Pussukasta tuli mukavan värikäs ja vetoketjun ompeleminenkin onnistui loppujen lopuksi ihan hyvin.
 Tein lisätyönä kuulokepussukan. Se oli tosi nopea tehdä. Käytin siihen shiborivärjäyksellä tehtyä kangasta. Vetoketjun ompeleminen onnistui hyvin ja siitä tuli muutenkin kivan näköinen.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti