maanantai 23. marraskuuta 2015

7 lk Lukutoukan kangaskassi ja perhoskorvakorut

Aivan aluksi minun piti värjätä kankaita monin eri tavoin. Päätin tehdä kankaiden värimaailmasta yhtenäisen, jotta voisin käyttää niitä kaikkia kassissani. Käytin työssäni teippi-, painanta-, aurinko- ja siborivärjättyä kangasta. 


Minun piti tehdä ensin tilkuistani iso kangas, josta leikattiin hiukan vinottain kassin ulkopuoli. Ompelin ne sitten kassin muotoon. Tämän jälkeen tein kassini vuoren, siihen piti jättää pieni kolo alakulmaan. Sen jälkeen yhdistin vuoren ja kassin sekä käänsin sen.



Seuraavaksi leikkasin hihnat ja taittelin sekä ompelin ne nelinkertaiseksi. Lopuksi kiinnitin hihnat laukkuun ja viimeistelin sen. 

Laukusta tuli mielestäni hieno ja aion käyttää sitä kirjastokassinani kun en enään tarvitse sitä koulussa. Tämä oli juuri sopivan tasoinen työ minulle ja tulihan siitä kassista minun näköiseni.


Kun kassi oli valmis sain tehdä pyörän kumista koruja. Ennätin tehdä ainoastaan yhdet perhoskorvakorut. Leikkasin kumista kaksi perhosta ja tein niihin reikiä koristeiksi. Yhtiin reikiin kiinnitin korvakorun koukun. Korvakoruista tuli hienot ja aion antaa ne joululahjana siskolleni.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti