keskiviikko 16. joulukuuta 2015

7.lk Hennan puhelinpussi




Siniselle kankaalle otin kangasta, laitoin sen yhdeksi mytyksi, laitoin sen ympärille kumirenksuja ja heitin sen kattilaan, jossa oli sinistä (kuumaa) värjäysainetta, jossa sitä liuotettiin jonkin aikaa, kunnes se otettiin pois kattilasta ja kumirenksut otettiin pois sen ympäriltä, josta tuli kuvio (joka näytti hieman silmältä). Sitä pidettiin kylmässä vedessä ja siinä se sitten on.
Valkoinen kangas on sitten ehkä vähän liiankin yksinkertainen... siihen vain painettiin appelsiineja, jotka olivat painettuina eri väreillä, ja siinä se sitten olikin.
Pidin varmaankin kaikista eniten appelsiininpainonnasta, koska appelsiineja ja värejä.
Parhaiten mielestäni onnistui, arvasitte sen; appelsiinikuviointi.
Mielestäni värjääminen ja kankaanpainanta olivat ihan mukavaa, mutta välillä pitkästyttävää.
Tämän on - kuten näkyy - puhelinpussiksi tarkoitettu. Sinne voi laittaa puhelimen ja ehkä jotain muutakin pikkusälää. Sen suunniteleminen meni itse asiassa todella hyvin, vaikka se etenikin hieman hitaasti, mutta etenipä kumminkin.
Työskentelyssäni sujui hyvin, taas jälleen kerran; appelsiininpainanta. Hyvin taisi sujua myös keittäminenkin, vaikken siitä ollut niin innoissani.
Haastavaa taisi olla ehkä ompeleminen, vaikka kyllä se hyvin loppujen lopuksi menikin.






Olen kyllä tyytyväinen työhöni, vaikka en kyllä pitänyt tuosta lilaasta appelsiinipainannasta, josta olisin tehnyt vaaleamman, jos olisin tiennyt.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti