keskiviikko 9. joulukuuta 2015

7lk Ellan kangaskassi


Aloitin kassin teon värjäilemällä eri tavoilla kankaita. Ylimmän mustavalkoisen kankaan värjäsin teippipainannalla. Eli laitoin maalarinteippiä haluamaani kuvioon ja "töpöttelin" mustan maalin päälle. Sinisen kankaan (oikea alareuna) tein shibori värjäyksellä. Sinivioletin  kankaan värjäsin aurinkovärjäyksellä. Itse tykkäsin eniten mustavalkoisesta kankaasta ja aurinkovärjätystä sinivioletista kankaasta. Sen huomaa valmiista kassistakin sillä en laittanut sinistä kangasta kassiin.  
                                                   


Minulla oli suuri ongelma, etää mihin käytän tämän ihanan sinivioletin kankaan. Sitten keksin että teen siitä taskun laukun sisäpuolelle! Siitä tuli tosi kiva ja juuru sopivan kokoinen.

Ompelin kassiin valkoisen sisuspussin,valkoisen ulkopussin ja valkoiset hihnat. Ulkopussiin ompelin vielä mustavalkoisen kankaan. Tykkään paljon mustavalkoisesta ja se näkyy kassin väreistäkin! Tykkään paljon mustavalkoisen kankaan kuvioista ja muutenkin kassista tuli mielestäni tosi nätti ja uskon että pidän siitä vielä parin vuoden päästäkin.

Tein myös avaimenperän. Se on tehty sulatetusta Hello Kitty muovipussista!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti