torstai 25. helmikuuta 2016

7.lk Anniinan neulottu panta & neulahuovutettu pöllö

Neulottu panta
Neuloin neulontajaksolla vihreästä villalangasta pannan. Tein pantaan ´pohjan´ helmineuletta, eli joka toinen silmukka oikein, joka toinen nurin ja lisäksi vähän matkan välein palmikoita. Pantaan tuli yhteensä kuusi palmikkoa. Palmikot ovat kerrattuja palmikoita, joiden ohje löytyy Käsinneulonnan ABC- nimisestä lehdestä. 
Pannan suunnittelussa vaikeinta oli silmukoiden oikean määrän laskeminen ottaen myös neuleen ja palmikot huomioon. Itse neulonta oli aika helppoa ja mukavaa. Lopuksi ompelin pannan taakse fleece-vuoren käsin. Työstä tuli ihan hieno, ehkä vähän iso, mutta kyllä sitä voi pitää.
Ompelun olisin voinut tehdä vielä huolellisemmin. mutta olen lopputulokseen tyytyväinen.


Neulahuovutettu pöllö

Tein neulonnan ohessa välityönä pöllön neulahuovuttamalla. Sain idean netistä. En varsinaisesti suunnitellut työtä, vaan aloin suoraan tekemään ja suunnittelin tehdessä. Aluksi tein vaaleasta villasta pallon, jonka jälkeen huovutin pallon toiseen puolikkaaseen oranssin kerroksen päälle. Tein oranssista myös siivet ja nokan. Selkään tein vielä punaisia palloja. Etupuolelle huovutin mustat silmät ja niiden ympärille vihreällä renkaat, ja pöllö oli valmis. Siitä tuli aika hauskan näköinen ja värikäs. 

Anniina 7.F





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti